Athletic Club sveikina Nico Williamsą sugrįžus į komandos treniruotes

Netrukus prasidės naujas sezonas, daugelis žaidėjų baigė atostogas ir grįžo į komandą pradėti naujų treniruočių. Šią vasarą žaidėjai garsėja savo dalyvavimu rinktinėje ir pasirodymais aikštėje. Žymiausi tarp jų – gerų rezultatų pasiekę ispanas paauglys Laminas Yamaras ir jo komandos draugas Nico Williamsas. Nico Williamsas nekeičia savo mąstymo dėl šlovės. Jis vėl apsivilko Athletic Bilbao marškinėliai ir pradėjo naujas treniruotes.

Sklinda gandai, kad „FC Barcelona“ norėtų įsigyti Nico Williamsą, o žaidėjas nori prisijungti. Tačiau Nico Williamsas niekada teigiamai neatsiliepė apie jo norą vilkėti Barcelona marškinėliai. Jis visada norėjo likti Athletic Club. Dabartinėse „La Liga“ varžybose „Athletic Bilbao“ atstovauja daugiau jėgos, o „FC Barcelona“ nebėra jėgos simbolis, koks buvo prieš penkerius metus.

Nors Nico Williamsas tikisi ir toliau turėti galimybę dirbti su Lamine Yamal, jis tikisi taikaus sprendimo. Pasklidus gandams, „Athletic Club“ nepateikė jokio pareiškimo, tačiau oficialiai paskelbė, kad pasveikins Nico Williamsą sugrįžti į komandos treniruotes. Pirkti Futbolo Marškinėliai Atrodo, kad „Athletic Club“ neketina prekiauti Nico Williamsu. Bet tikiuosi, kad komanda vėl atgaus jėgas ir varžysis su stipriomis komandomis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *